Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell-, restaurang- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 592 | 14 389 | 17 396 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 766 | 813 | 1 166 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 753 | 894 | 1 149 |
Årets resultat (tkr) | 1 144 | 694 | 384 |
Summa tillgångar (tkr) | 7 121 | 5 919 | 5 545 |
Antal anställda | 15 | 13 | 17 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 17 592 | 14 389 | 17 396 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 1 766 | 813 | 1 166 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 1 753 | 894 | 1 149 |
Årets resultat (tkr) | 1 144 | 694 | 384 |
TILLGÅNGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 191 | 1 354 | 1 333 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 6 931 | 4 564 | 4 212 |
Tillgångar (tkr) | 7 121 | 5 919 | 5 545 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2021-12* | 2020-12* | 2019-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 4 240 | 3 095 | 2 401 |
Obeskattade reserver (tkr) | 498 | 198 | 198 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 194 | 245 | |
Kortfristiga skulder (tkr) | 2 384 | 2 431 | 2 701 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 7 121 | 5 919 | 5 545 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) | 1 700 |
2021-12* | 2020-12* | 2019-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 15 | 13 | 17 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 173 | 1 107 | 1 023 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 10.0% | 5.7% | 6.7% |
Soliditet | 64.6% | 54.7% | 45.9% |
Kassalikviditet | 275.0% | 172.7% | 144.1% |
Pang i Bygget AB ingår i en koncern med 3 bolag. Koncernmoderbolag är Jansu AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva hotell-, restaurang- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.